بازدید سرزده جمعی از مسئولین دانشگاه از روند اجرای برنامه تحول نظام سلامت در دانشگاه

جمعی از مسئولان دانشگاه از روند اجرای برنامه تحول نظام سلامت در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه بازدید کردند.

به گزارش وب دا، این مسئولین از روند اجرای برنامه تحول سلامت در بیمارستان های شهید بهشتی، اعصاب و روان کارگر نژاد و بیمارستان تخصصی چشم و گوش و حلق و بینی متینی کاشان و بیمارستان های شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل به صورت سرزده بازدید نمودند.

این گزارش حاکیست، معاونین توسعه و درمان، سرپرست دفتر ریاست و روابط عمومی، سرپرست اداره بازرسی و پاسخگویی به شکایات دانشگاه و جمع دیگری از مسئولین دانشگاه در این بازدید حضور داشتند.

برپایه این گزارش، مسئولین دانشگاه با بازدید از بخش‌های مختلف این بیمارستان ها از جمله حسابداری ترخیص، به بررسی صورتحساب ها و میزان هزینه پرداختی بیماران پرداختند.

شایان ذکر است، این مسئولین دانشگاه، از نزدیک نحوه اطلاع رسانی به بیماران را مورد بررسی قرار دادند و با بیماران و همراهان آن ها در این راستا گفتگو کردند و همچنین نظرات و پیشنهادات آنان را جویا و در جریان نحوه ارائه خدمات به بیماران در راستای این طرح ملی قرار گرفتند.

گفتنی است این بازدید به منظور بررسی چگونگی اجرای دو بسته خدمتی برنامه نظام سلامت شامل پرداخت 10 درصد هزینه های بیماران بستری و انجام زایمان طبیعی رایگان و تامین کلیه تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیماران در داخل بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه انجام شد.

ساعت : 11:54 -  روز  : دو شنبه  - 5 /  3 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :552