به همت دفتر ایثار دانشگاه

مراسم چهلمین روز رجعت شهید زیلوچی در دانشگاه برگزار شد

به مناسبت چهلمین روز رجعت شهید محمد جعفر زیلوچی مراسمی با حضور رئیس دانشگاه و جمعی از مسئولین و کارکنان  روز چهارشنبه مورخ 7/3/93 برگزار شد.

به گزارش وب دا، اخوی شهید، دکتر محمد حسین زیلوچی ضمن اشاره به اهداف و راه شهدا گفت: امر به معروف و نهی از منکر از مصادیق اهداف شهداست و ملت در انجام  این وظیفه مهم مسئولیت سنگینی دارند.

این گزارش حاکیست  شهید محمد جعفر زیلوچی در تاریخ  24/1/49 در کاشان به دنیا آمد و در سن 16 سالگی به فرمان امام خمینی(ره) لبیک گفته و در جبهه های حق علیه باطل حضور یافت و در عملیات فتح فاو در تاریخ 28/1/67 به مقام والای شهادت نائل شد.

شایان ذکر است این شهید بزرگوار تا سال 1384 مفقود الاثر بوده و در سال 1384 خبر شهادت وی از سوی بنیاد شهید خبر شهادت به خانواده گرامیشان اعلام شد و پس از 26 سال دقیقاً در روز تولدش خبر یافتن اثری از این شهید والامقام به خانواده اش داده شد و پس از تشییع پیکر پاک این شهید در تاریخ 27/1/93 در آرامگاه ابدیش واقع در گلزار شهدای کاشان (دارالسلام) به خاک سپرده شد.

گفتنی است این مراسم به همت دفتر ایثار دانشگاه در نمازخانه ستاد مرکزی برگزار شد.

ساعت : 11:3 -  روز  : پنج شنبه  - 8 /  3 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :385