نرم افزار آموزشی کار در اتاق عمل در دانشگاه علوم پزشکی کاشان رو نمائی شد

برای نخستین بار در کشور:

نرم افزار آموزشی کار در اتاق عمل در دانشگاه علوم پزشکی کاشان رو نمائی شد

برای نخستین بار در کشور، نرم افزار جامع روش کار در اتاق عمل در دانشگاه علوم پزشکی کاشان رو نمایی شد.

سرپرست دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم  پزشکی کاشان در گفتگو با وب دا با بیان  این مطلب گفت: این نرم افزار با هدف پاسخگویی به نیازهای جامعه دانشگاهی و اعضای تیم سلامت با تلاش سعید محمدی کارشناس اتاق عمل و زیر نظر اعضای هیات علمی این دانشکده تهیه شده است.

محمدرضا افاضل، با اشاره به استفاده از فن آوری های نوین، نیازهای آموزشی دانشجویان و کارکنان این حرفه در قالب فیلم، انیمیشن و عکس به صورت مدون در این نرم افزار افزود: مطالب این نرم افزار شامل معرفی محیط، ابزار و تجهیزات مورد استفاده در اتاق عمل، آموزش مهارت های ویژه اتاق عمل و انواع اعمال جراحی می باشد.

وی، در ادامه با اشاره به اینکه آموختن و کسب مهارت های پیچیده و متنوع در حرفه جراحی با توجه به محدودیت حضور دانشجویان در محیط اتاق عمل همواره با سختی همراه بوده اظهار امیدواری کرد: این نرم افزار بتواند در سهولت آموزش و تربیت کارکنان حرفه ای اتاق عمل اثربخش باشد.

شایان ذکر است این نرم افزار دارای تائیدیه فنی از شورای عالی انفورماتیک کشور و مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس الکترونیکی www.blura.ir مراجعه کنند.

ساعت : 11:52 -  روز  : یکشنبه  - 11 /  3 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :396