جلسه هماهنگی سوپروایزرهای آزمایشگاه های بهداشتی و درمانی دانشگاه برگزار شد

در راستای طرح تحول نظام سلامت:

جلسه هماهنگی سوپروایزرهای آزمایشگاه های بهداشتی و درمانی دانشگاه برگزار شد

در راستای طرح تحول نظام سلامت جلسه هماهنگی سوپروایزرهای آزمایشگاه های بهداشتی و درمانی دانشگاه در معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش وب دا، مدیر امور آزمایشگاه های دانشگاه گفت: هر آزمایشی که در آزمایشگاه بیمارستان ها قابل انجام نمی باشد، بایستی توسط آزمایشگاه بیمارستان به مراکز تحت پوشش دانشگاهی یا خارج از دانشگاه ارجاع شود.

دکتر محمد علی دولتی تاکید کرد: انتقال نمونه های بیماران باید با توجه به دستورالعمل انتقال نمونه های عفونی و براساس الزامات کشوری انجام شود.

وی تصریح کرد: تمامی آزمایشگاه های بیمارستانی و دولتی ملزم به انجام آزمایشات گروه A(در حد نیاز) جهت بیماران بستری خود بوده و باید آزمایشات مورد نیاز راه اندازی شود.

وی افزود: جهت ارجاع آزمایشات گروه Bدر زنجیره دانشگاهی، تمامی آزمایشگاه ها ملزم به انعقاد قرارداد می باشند و بایستی یک نسخه آن به امور آزمایشگاه های معاونت درمان ارسال شود.

ساعت : 8:45 -  روز  : دو شنبه  - 12 /  3 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :397