دیدار رئیس دانشگاه با نماینده محترم مقام معظم رهبری و امام جمعه معزز کاشان

در راستای تشریح برنامه نظام سلامت صورت گرفت:

دیدار رئیس دانشگاه با نماینده محترم مقام معظم رهبری و امام جمعه معزز کاشان

رئیس دانشگاه به منظور تشریح روند اجرایی برنامه تحول نظام سلامت در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه با نماینده محترم مقام معظم رهبری و امام جمعه معزز کاشان دیدار کرد.

به گزارش وب دا، آیت الله عبدالنبی نمازی امام جمعه کاشان در این دیدار ضمن ابراز خردسندی از اجرای برنامه تحول نظام سلامت در کشور، از زحمات دولت، وزارت بهداشت و مسئولین اجرایی این طرح تقدیر کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز در این دیدار، به تشریح برنامه تحول نظام سلامت و اقدامات انجام شده در این راستا در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل پرداخت.

دکتر اعرابی، با اشاره به اجرای هشت بسته خدمتی برنامه تحول سلامت اذعان داشت: ‌شرایط بسیار خوبی برای ارتقاء سلامت مردم فراهم شده است.

رئیس دانشگاه در پایان اظهار امیدواری کرد: با اجرای این برنامه ها رضایتمندی مردم در حوزه سلامت افزایش یابد.

ساعت : 12:18 -  روز  : سه شنبه  - 20 /  3 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :430