دکتر اعرابی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان:

رضایتمندی بیماران مهم ترین هدف طرح تحول سلامت است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: رضایتمندی بیماران و کاهش هزینه های درمانی مهم ترین هدف طرح تحول نظام سلامت است.

دکتر محمد حسین اعرابی در گفتگو با وب دا، با بیان اینکه اجرای کامل طرح نیازمند عزم ملی است، افزود: طرح تحول سلامت گامی موثر از سوی دولت در زمینه ایجاد عدالت در جامعه است.

وی، با اشاره به نقش رسانه ها در این راستا تصریح کرد: به تدریج با اجرای طرح تحول نظام سلامت مشکلات مردم در زمینه بهداشت و درمان برطرف می‌شود که اطلاع‌رسانی دقیق و شفاف به مردم نقش مهمی در پیشرفت طرح خواهدداشت.

رئیس دانشگاه با اشاره به اینکه اجرای این طرح آثار و برکات زیادی برای مردم در حوزه سلامت به همراه دارد، اظهار امیدواری کرد: با اجرای کامل برنامه نظام سلامت در کشور، طبق فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله العالی) بیماران مشکلی جزء درد و رنج بیماری نداشته باشند.

وی یادآور شد: طرح تحول سلامت از 15 اردیبهشت در سراسر کشور آغاز شده و کاهش میزان پرداختی بیماران بستری به میزان 10 درصد، رایگان شدن زایمان طبیعی، حضور پزشکان متخصص مقیم در بیمارستان های تحت پوشش، ارتقاء کیفیت خدمات ویزیت در بیمارستان ها، ارتقاء کیفیت هتلینگ، حمایت از ماندگاری پزشکان در مناطق محروم و همچنین نظارت بر حسن اجرا، از بسته های خدمتی این برنامه است.

ساعت : 10:10 -  روز  : دو شنبه  - 2 /  4 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :370