دکتر داود خیر خواه

از آغاز طرح سلامت تاکنون:

زایمان طبیعی در کاشان به میزان 60 درصد رسید

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: از آغاز طرح نظام سلامت تاکنون، زایمان طبیعی در بیمارستان های تحت پوشش این دانشگاه نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان  60 درصد رسید.

دکتر داود خیر خواه در گفتگو با وب دا، با اشاره به آغاز طرح سلامت از 15 اردیبهشت ماه افزود: میزان سزارین در این مدت 40 درصد می باشد در حالی که این نسبت در سال قبل برعکس بوده است.

وی، به اجرای بسته حمایتی ترویج زایمان طبیعی از تاریخ 15/2/93 در مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان و بیمارستان شهید رجایی آران و بیدگل اشاره و تصریح کرد: از زمان شروع برنامه تاکنون، میزان سزارین بیشتر از دو و نیم درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش یافته است.

معاون درمان دانشگاه اظهار داشت: میزان زایمان طبیعی طی این مدت در بیمارستان بهشتی 61 درصد و بیمارستان رجایی 60 و نیم درصد گزارش شده است.

وی، کاهش میزان سزارین  هر سه ماه به میزان دو و نیم درصد را از اهداف کلی برنامه ترویج زایمان طبیعی عنوان کرد و ادامه داد: میزان سزارین بایستی در پایان شش ماه پنج درصد میزان پایه و در پایان سال به میزان 10 درصد وضعیت میزان پایه کاهش یابد.

دکتر خیرخواه تاکید کرد: همچنین هر متخصص زنان و زایمان شاغل در بیمارستان های دانشگاهی مکلف به کاهش سزارین به میزان مذکور می باشند.

ساعت : 13:50 -  روز  : دو شنبه  - 2 /  4 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :372