جلسه دانشگاهی ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت برگزار شد

جلسه دانشگاهی ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضاء روز پنجشنبه مورخ 12/4/93 در سالن شهداء ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه در این نشست، ضمن ابلاغ مصوبات جدید خواستار  تعامل بیشتر روسا و مدیران بیمارستان های مشمول این طرح  شد.

دکتر اعرابی، همچنین ضمن تشکر از بیمه های پایه به دلیل نهایت همکاری با دانشگاه در روند اجرای این طرح، بر لزوم همکاری و تعامل گروه های مختلف آموزشی بیمارستان ها در راستای اجرای هر چه بهتر این طرح ملی تاکید کرد.

دکتر خیرخواه معاون درمان و دبیر کمیته اجرایی برنامه تحول سلامت دانشگاه در این جلسه، ضمن اشاره به بازدید از بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه در هفته گذشته، گزارشی از  روند اجرای بسته خدمتی ارتقای هتلینگ در این بیمارستان ها ارائه دادند.

دکتر محمد علی دولتی مدیر امور آزمایشگاههای دانشگاه، نیز در این جلسه در خصوص زنجیره ارجاع به آزمایشگاه ها در سطح دانشگاه گزارشی را ارائه داد.

وی، از انجام آزمایش هایی که قبلاً در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه انجام نمی شده (به خارج از مراکز درمانی و یا شهرهای دیگر ارجاع داده می شد) خبر داد و افزود: از این به بعد این آزمایش ها در سطح آزمایشگاه های دولتی شهرستان انجام می شود.

این گزارش حاکیست، همچنین در این جلسه مصوبات جلسه قبل و همچنین نامه ها  و دستورالعملهای ابلاغی از سوی وزارتخانه طی هفته گذشته مرور و پیگیری شد و دبیر کمیته های مختلف این طرح گزارشی از فعالیت های خود را ارئه دادند.

ساعت : 14:7 -  روز  : شنبه  - 14 /  4 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :397