جلسه هیات ممیزه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد

جلسه هیات ممیزه مرکزی با حضور رئیس دانشگاه و سایر  اعضاء روز چهارشنبه مورخ 25/4/93 در دفتر ریاست دانشگاه تشکیل شد.

به گزارش وب دا، در این نشست جدول امتیازدهی واحد معادل مقالات تحقیقی اصیل در مجلات بر حسب نمایه های بین المللی بررسی و تصویب شد.

این گزارش حاکیست، از بین پرونده های ارسالی اعضای هیات علمی از کمیته های تخصصی با ارتقاء دکتر مرضیه حیدرزاده آرانی متخصص اطفال و فوق تخصص بیماری های آسم، آلرژی و ایمونولوژی از استادیاری به دانشیاری و دکتر عبدا... امیدی دکتری تخصصی روانشناس بالینی از استادیاری به دانشیاری موافقت گردید.

دکتر اعرابی ریاست دانشگاه، ضمن تبریک به این همکاران، سلامتی و توفیق آنان در خدمت رسانی به جامعه را از درگاه ایزد منان خواستار شد.

ساعت : 13:5 -  روز  : چهار شنبه  - 25 /  4 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :330