400 کیلوگرم مواد غذایی فاسد در کاشان معدوم شد

معاون بهداشتی دانشگاه گفت: 400 کیلوگرم مواد غذایی، آشامیدنی، بهداشتی و تمیز کننده (شوینده) فاسد و تاریخ گذشته در کاشان کشف و معدوم شد.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی افزود: این مواد فاسد توسط واحد بهداشت محیط پایگاه باهنر کاشان از یکی از فروشگاه های بزرگ زنجیره ای شناسایی و متصدی متخلف به مراجع قضایی معرفی شد.

وی، با اشاره به افزایش تعداد بازدیدهای کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه در ایام ماه مبارک رمضان تاکید کرد: از همشهریان تقاضا می شود در هنگام خرید مواد غذایی به تاریخ تولید و انقضاء و سایر مجوزهای بهداشتی توجه کنند.

گفتنی است همشهریان در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی می توانند با ستاد فوریت های سلامت محیط و کار دانشگاه به شماره 55420022 و یا سامانه 1490 تماس حاصل فرمایند.

ساعت : 12:30 -  روز  : یکشنبه  - 5 /  5 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :450