احداث پایگاه بهداشتی صاحب الزمان (عج) در کاشان

کلنگ احداث پایگاه بهداشتی صاحب الزمان (عج) در کاشان به زمین زده شد

کلنگ احداث پایگاه بهداشتی صاحب الزمان (عج) در کاشان با همت خیّرین سلامت امروز مورخ 13/5/93 به زمین زده شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این مراسم گفت: این پایگاه بهداشتی در مساحتی به متراژ هزار و 100 مترمربع در خیابان آیت الله سعیدی کاشان احداث می شود.

دکتر محمد حسین اعرابی، به اهداء زمین پایگاه بهداشتی صاحب الزمان (عج) در سال 1371 توسط خیّر سلامت زنده یاد حاج سّید رضا زاهد اشاره کرد و افزود: عملیات عمرانی این مرکز با زیربنا 500 متر مربع و با اعتباری بالغ بر پنج میلیارد ریال به همت حاج احمد باغ چایی و همسر ایشان بتول باغ چایی آغاز شد.

وی، ساخت این پروژه با مشارکت صد درصدی خیرین سلامت را از وِیژگی های شاخص آن برشمرد و یادآور شد:  فعالیت پایگاه بهداشتی صمیمی به علت فرسودگی و بنای قدیمی به پایگاه صاحب الزمان (عج) انتقال خواهد یافت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از فعالیت خیرین سلامت کاشان تقدیر نمود و اظهار امیدواری کرد: با افتتاح این پایگاه، مردم منطقه از بهترین خدمات بهره مند شوند.

دکتر اعرابی، ارتقای بخش بهداشت و درمان مناطق حاشیه و محروم را از سیاست های این دانشگاه برشمرد و اظهار داشت: توجه ویژه و به موقع به مسائل بهداشتی زمینه ساز کاهش هزینه های درمانی است.

وی، در پایان با تشکر از فعالیت مجمع خیرین سلامت کاشان اظهار امیدواری کرد: فعالیت های خیرخواهانه همانطور که نام کاشان با خیرین گره خورده، تداوم پیدا کند و جوانان نیز حضور پررنگ در این راستا داشته باشند.

گفتنی است در پایان این مراسم به رسم یادبود به خیرین سلامت این پایگاه بهداشتی لوح تقدیر و هدیه ای از سوی مجمع خیرین سلامت کاشان اهداء شد.

شایان ذکر است در سال جاری عملیات عمرانی دو واحد بهداشتی درمانی خیرساز در کاشان آغاز شده است.

ساعت : 13:46 -  روز  : دو شنبه  - 13 /  5 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :485