کمیته دانشگاهی ترویج زایمان طبیعی

در راستای طرح تحول سلامت:

کمیته دانشگاهی ترویج زایمان طبیعی برگزار شد

در راستای طرح تحول نظام سلامت، کمیته دانشگاهی ترویج زایمان طبیعی با حضور اعضاء در سالن شهداء ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش وب دا، این کمیته در خصوص اقدامات انجام شده در خصوص بسته خدمتی "ترویج زایمان طبیعی" برنامه تحول نظام سلامت تشکیل گردید.

مسئول واحد مامایی دانشگاه، نیز در این جلسه گزارشی از آمار زایمان ها به تفکیک نوع زایمان، علل سزارین و عامل زایمان در بیمارستان های تحت پوشش را ارائه کرد.

گفتنی است کاهش دادن میزان سزارین به 2.5درصد وضع موجود طی 3 ماهه اول سال جاری در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه یکی از اهداف برنامه نظام تحول سلامت بسته خدمتی "ترویج زایمان طبیعی" می باشد که خوشبختانه دانشگاه موفق به کاهش میزان سزارین به میزان مطلوب شده است.

ساعت : 12:19 -  روز  : دو شنبه  - 20 /  5 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :386