آرم دانشگاه علوم پزشکی کاشان

نشست گروه های بالینی با حضور رئیس دانشگاه برگزار شد

نشست گروه های بالینی با حضور رئیس دانشگاه، معاونین آموزش و توسعه، سرپرست دانشکده پزشکی، مدیران ذیربط و رئیس بیمارستان بهشتی در این بیمارستان برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر اعرابی، در این نشست ضمن تقدیر از همکاری گروه های بالینی در خصوص برنامه تحول نظام سلامت، خواستار ادامه این روند در راستای ارائه خدمت با کیفیت و در اسرع وقت به مردم شد.

وی، همچنین بر همکاری و تعامل بیشتر با بیمارستان ها در خصوص اجرای زیرساخت های برنامه تحول سلامت به ویژه بسته خدمتی ارتقای هتلینگ و فرآیند ترخیص بیماران شد.

گفتنی است اعضای گروه های بالینی دانشگاه نیز در این جلسه به بیان پیشنهادات و نظرات در خصوص بحث آموزش پرداختند.

ساعت : 9:0 -  روز  : شنبه  - 1 /  6 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :337