کارگاه ارتقای توانمندی احیای قلبی عروقی

کارگاه ارتقای توانمندی احیای قلبی عروقی در دانشگاه برگزار شد

کارگاه دو روزه ارتقای توانمندی احیای قلبی عروقی (CPR) ویژه  کارورزان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در مرکز مهارتهای بالینی دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش وب دا، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، افزایش توانمندی کارورزان رشته پزشکی در مدیریت و انجام صحیح  CPR به صورت فردی و گروهی را هدف از برگزاری این کارگاه دانست.

مدیر گروه قلب دانشگاه در خصوص لزوم برگزاری این کارگاه اظهار داشت: ارزیابی انجام شده از فارغ التحصیلان پزشکی دانشگاه نشان داد که آموزش احیای قلبی عروقی برای دانشجویان و کارورزان ضروری است.

دکتر فریبا رایگان، با اشاره به  برگزاری این کارگاه طی سه سال متوالی  در دانشگاه افزود: مباحث تئوریک به مدت 7:30و تمرینات علمی در 3:30 انجام می پذیرد.

دبیر علمی این کارگاه خاطر نشان کرد: با توجه به احساس نیاز جهت ارتقاء توانمندی کارورزان، حضور آن ها در این دوره ها و تداوم این دوره ها ضروریست.

وی، موضوعات مورد بررسی این کارگاه را احیای قلبی عروقی اولیه و پیشرفته و روش مدیریت بر احیا عنوان کرد.

دستیاران تخصصی بیهوشی دانشگاه، نیز در این کارگاه در رابطه با مراقبتهای حمایتی تنفسی مباحثی را ایراد کردند.

گفتنی است: سومین کارگاه CPR به همت  گروه قلب با همکاری مرکز مهارت های بالینی ، مرکز EDO دانشکده پزشکی وگروه بیهوشی دانشگاه  از روز سه شنبه مورخ   11/6/93 آغاز به کار کرد.

ساعت : 13:47 -  روز  : سه شنبه  - 11 /  6 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :419