بازدید از پیشرفت اجرای طرح هتلینگ بیمارستان متینی

در راستای اجرای برنامه تحول سلامت:

بازدید کارشناس وزارت بهداشت از پیشرفت اجرای طرح هتلینگ بیمارستان متینی

درراستای برنامه تحول سلامت، کارشناس وزارت بهداشت صبح روز چهارشنبه مورخ 19/6/93 از پیشرفت اجرای بسته خدمتی "ارتقای هتلینگ" در بیمارستان متینی بازدید کرد.

به گزارش وب دا، مهندس بلدی، ضمن بازدید از اقدامات انجام شده از جمله بهسازی و بازسازی اتاق‌های بستری بیماران، نقاشی، نصب پرده، بهسازی سرویس‌های بهداشتی و ... رضایت خود را از نحوه اقدامات انجام شده، اعلام کرد.

این گزارش حاکیست، درهمین راستا، معاون درمان دانشگاه و جمعی از مسئولین نیز در این روز از نحوه اجرای طرح تحول سلامت در این بیمارستان بازدید کردند.

دکتر خیرخواه، در این بازدید از بخش‌های جراحی و اورژانس بازدید و اقدامات انجام شده طرح هتلینگ بیمارستان و نحوه تریاژ مراجعین و ... را مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.

این گزارش حاکیست، معاون درمان دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از کلیه مسئولین و همکاران این بیمارستان، نتیجه بازدید را مطلوب اعلام کرد.

ساعت : 12:14 -  روز  : پنج شنبه  - 20 /  6 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :310