مدیر امور مالی دانشگاه

تمام هزینه های پرسنلی دانشگاه تا پایان تیرماه سال جاری پرداخت شد

مدیر امور مالی دانشگاه، با اشاره به پرداخت تمام هزینه های پرسنلی در سال گذشته گفت: تمامی این هزینه ها تا پایان تیرماه سال جاری نیز پرداخت شده است.

به گزارش وب دا، سید محمد بهشتی تصریح کرد: وضعیت اعتبارات دانشگاه با پیگیری های انجام شده و پرداخت به موقع مطالبات از سوی سازمان های بیمه ای در سالجاری از وضعیت نسبتاً خوبی برخوردار می باشد.

وی ادامه داد: دانشگاه از ابتدای سال جاری تاکنون درصدد به روز نمودن پرداخت های پرسنلی بوده که در همین راستا کلیه دیون پرسنلی سال 92 شامل اضافه کار، حق الزحمه پزشکان، پرکیس پرسنل، حق مسکن، مهد کودک، پاداش پایان خدمت بازنشستگان، سنوات و بازخرید مرخصی نیروهای قراردادی و حق ماموریت و همچنین بخش زیادی از هزینه های مربوطه در چهار ماهه اول سال جاری پرداخت گردیده است.

مدیر امور مالی دانشگاه اظهار داشت: یکی از بزرگترین دغدغه های مدیریت امور مالی در زمینه به روز نبودن بعضی از پرداخت ها، عدم ارسال به موقع گواهی های انجام کار پرسنل است که علیرغم ابلاغ بخش نامه های متعدد از سوی رئیس و معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه متاسفانه تاکنون اقدام موثری از سوی بعضی از واحدهای تابعه در خصوص ارسال به موقع گواهی های انجام کار شامل ( حق مسکن، اضافه کار، پرکیس پرسنل و پزشکان، حق مهدکودک، حق محرومیت از مطب و ... ) انجام نشده است.

وی اظهار امیدواری کرد: ارسال به موقع گواهی ها در دانشگاه باید نهادینه شود تا در پایان هر ماه گواهی انجام کار موارد فوق حداکثر تا پنجم ماه بعد به امور مالی ارسال تا در صورت وجود نقدینگی در دستور کار پرداخت ها قرار گیرد.

وی، در خصوص ایرادات مطرح شده ازسوی بعضی از روسا و پرسنل واحدها در خصوص انجام بعضی از پرداخت ها گفت: وظیفه امور مالی به استناد ماده 44 آیین نامه مالی و معاملاتی دانشگاه ها تامین اعتبار و تطبیق پرداخت ها با قوانین و مقررات است و خواستار حمایت و تعامل کلیه مدیران دانشگاه از مدیریت امور مالی شد تا ضمن پرداخت به موقع مطالبات، رضایتمندی پرسنل دانشگاه فر اهم آید.

ساعت : 13:8 -  روز  : چهار شنبه  - 9 /  7 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :427