مراسم راهپیمایی گروه کوهنوردی دانشگاه

به مناسبت روز جهانی قلب برگزار شد:

مراسم راهپیمایی گروه کوهنوردی دانشگاه

به مناسبت روز جهانی قلب، مراسم راهپیمایی گروه کوهنوردی در حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این خصوص گفت: شعار امسال روز جهانی قلب (29 سپتامبر) با عنوان "انتخاب های دوستدار سلامت قلب" می باشد.

دکتر سیّد علیرضا مروجی افزود: با کنترل عوامل خطر اصلی بیماری قلبی عروقی شامل دخانیات، رژیم غذایی ناسالم و کم تحرکی حداقل می توان 80 درصد مرگ های زودرس ناشی از بیماری قلبی و سکته مغزی اجتناب کرد.

وی، با اشاره به اهمیت اطلاع رسانی در این راستا تصریح کرد: امسال بسیج روز جهانی قلب بر ایجاد محیط های دوستدار سلامت قلب تاکید دارد تا افراد بهترین فرصت ها را برای انتخاب های دوستدار سلامت قلب در محل زندگی، کار و بازی برای کاهش خطر قلبی عروقی خود و اطرافیان خود داشته باشند.

دکتر مروجی ادامه داد: فعالیت های ملی مانند سخنرانی ها، گفتگوها و غربالگری ها، پیاده روی و دویدن، برگزاری فعالیت های ورزشی و ... هر سال در سراسر دنیا توسط اعضاء و شرکای فدراسیون در همین زمینه و بر اساس موضوعات تعیین شده به شکل بسیج های اطلاع رسانی و آموزشی، سازماندهی می شوند.

معاون بهداشتی دانشگاه، با بیان اینکه امسال روز جهانی قلب تمرکز خود را بر ایجاد محیط های دوستدار سلامت قلب و قادرسازی افراد برای ایجاد تغییرات مثبت که می تواند خطر بیماری قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد، قرار داده است، یادآور شد: این بسیج افراد را فرا می خواند تا به محیط جهانی برای انتخاب های دوستدار سلامت قلب، در هر مکان زندگی، کار و بازی بپیوندند.

دکتر مروجی تاکید کرد: امسال تاکید بیشتری بر به اشتراک گذاشتن فعالیت ها و محیط های دوستدار سلامت قلب شده است.

گفتنی است یکشنبه آخرین روز ماه سپتامبر توسط سازمان بهداشت جهانی "روز قلب" نامگذاری شده و در سراسر جهان مراسمی به این مناسبت برگزار می شود.

لازم به ذکر است این مراسم کوهنوردی با همکاری گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیر واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه و با  شعار "تحرک رمز سلامتی" در مسیر 4 کیلومتری کوه های قهرود به طرف زیارت امامزاده شهسواران انجام شد و در نهایت با اجرای مراسم معنوی و برنامه آموزشی در خصوص پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی به پایان رسید.

ساعت : 11:50 -  روز  : پنج شنبه  - 10 /  7 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :432