ارائه خدمات بهداشتی درمانی به نمازگزاران کاشانی

معاون بهداشتی دانشگاه از ارائه خدمات بهداشتی درمانی به نمازگزاران کاشانی در نماز جمعه مورخ 18/7/93 به مناسبت روز جهانی قلب و هفته نیروی انتظامی خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر سیّد علیرضا مروجی، با اشاره به انجام غربالگری نمادین اندازه گیری وزن و قد و بررسی B.M.I نمازگزاران گفت: این فعالیت به همت گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشتی دانشگاه و با همکاری ستاد برگزاری نماز جمعه و نیروی انتظامی شهرستان کاشان انجام شد.

وی افزود: در این بررسی تعداد 227 نفر از نمازگزاران مرد بررسی شد که از این تعداد 158 نفر دارای اضافه وزن و چاق بودند و آموزش های لازم در خصوص تحرک بدنی و رژیم غذایی مناسب جهت کاهش اضافه وزن و چاقی به آنها نیز داده شد.

گفتنی است پمفلت های آموزشی در خصوص پیشگیری از بیماریهای قلبی نیز در بین نمازگزاران توزیع شد.

ساعت : 14:5 -  روز  : شنبه  - 19 /  7 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :339