EN |
    ورود
   12:46:50 AM

"خدایا به ما ظرفیت و لیاقتی عطا کن که بتوانیم ناشر بخشی از خبری باشیم که تو اراده کرده ای در هستی نشر یابد"
 

1398 / 07 / 29
 
پایگاه خبری وب دا کاشان

همزمان با روز جهانی غذا:

جشنواره غذای سالم و ایمن در دانشگاه برگزار شد

همزمان با روز جهانی غذا 24 مهرماه (16 اکتبر)، جشنواره تهیه غذای سالم و ایمن در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، مدیر نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی دانشگاه، هدف از برگزاری این جشنواره را  ترویج  تغذیه سالم، معرفی غذاهای سالم و ایمن، رعایت رژیم غذایی متناسب با شرایط سنی هر فرد و پرهیز از استفاده از غذاهای آماده و فریز شده عنوان کرد.

دکتر سعید نوری، غذای سالم و ایمن را تهیه شده از مواد اولیه سالم و ایمن دانست، و گفت: رژیم غذایی سالم نیازهای اساسی بدن به املاح، ویتامین ها و مواد مغذی را بدون تهدید به اضافه وزن و ایجاد بیماری فراهم می کند.

وی تصریح کرد: غذاهای سنتی ایرانی مشروط به رعایت طبخ سالم (کم چرب، کم نمک و آب پز) به دلیل تنوع و تعادل با معیار های تغذیه سالم انطباق بیشتری دارند.

این گزارش حاکیست در جشنواره تهیه غذای سالم و ایمن معاونت غذا و دارو  دانشگاه جمعی از کارکنان این معاونت با استفاده از مواد اولیه با کیفیت، اقدام به طبخ غذا، پیش غذا، دسر و ... نمودند که در داوری این غذاها علاوه بر طعم و مزه، سالم بودن آن غذا شامل میزان پایین نمک، شکر و روغن نیز مورد ارزیابی قرارگرفت.

گفتنی است: سهیلا صانعی حائز رتبه اول، مرضیه حمامی  رتبه دوم و طاهره شاهیان  ، دکتر زهرا اعلایی و زهرا بصره به طور مشترک رتبه سوم این جشنواره را کسب کردند.

ساعت : 13:47 -  روز  : شنبه  - 26 /  7 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :614

درج نظر بینندگان نظرات کاربران فایل مرتبط
  درج نظر بينندگان خبر :

نام:   
ایمیل:  
نظر:    

  نظرات كاربران: