زدن برچسب روانی به بیماران روانی از خود بیماری مخرب تر است

دستیار روانپزشکی جامع نگر دانشگاه گفت: برچسب روانی که توسط افراد نا آگاه به بیماران روانی می خورد به شدت اثرات منفی در بهبودی و زندگی آنها دارد که این موضوع گاهی از خود بیماری مخرب تر است.

به گزارش وب دا، دکتر شهریاری در جلسه آموزشی باورهای نادرست در رابطه با بیماری های روان در حضور والدین دانش آموزان مقطع راهنمایی درباره موضوعاتی همچون باورهای نادرست در زمینه بیماری روانی، انگ زدایی از این بیماری ها و نحوه ارتباط با بیماران روانی را مطالبی را بیان کرد.

وی با اشاره به این واقعیت که بسیاری از بیماریها قابل پیشگیری،کنترل و درمان هستند گفت: بسیاری از افراد به دلیل عدم آگاهی از علل و عوامل بیماری روانی و نحوه درمان و برخورد آنها، به این بیماران برچسب می زنند و برای کمک کردن به آنها گامی بر نمی دارند.

دکتر شهریاری افزود:بیماران روانی نیز به علت ترس از برخوردهای منفی و انگ، بیماری خود را پنهان می کنند و برای کمک گرفتن از دیگران تردید دارند.

شایان ذکر است در این جلسه والدین دانش آموزان با پرسش ها و بیان مشکلات و مسائل مرتبط با موضوع مشارکت نمودند.

گفتنی است جلسه آموزشی باورهای نادرست در رابطه با بیماری های روان  به همت واحد سلامت روانی اجتماعی معاونت بهداشتی و با همکاری گروه روانپزشکی دانشگاه و پایگاه بهداشتی باهنر در روز شنبه مورخ 26/7/93  در مدرسه نجفی کاشان برگزار شد.

ساعت : 11:51 -  روز  : یکشنبه  - 27 /  7 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :638