مطب پزشک عمومی متخلف در کاشان پلمپ شد

مطب پزشک عمومی به دلیل کاشت و پیوند موی طبیعی سر و لیزر درمانی بدون مجوز قانونی  در کاشان  پلمپ شد.

به گزارش وب دا، سرپرست دفتر حقوقی دانشگاه علوم پزشکی کاشان  با بیان این مطلب گفت: پس دریافت  گزارشات مردمی به معاونت درمان دانشگاه در خصوص فعالیت نامبرده، تحقیق و بررسی در این زمینه توسط واحد نظارت بر درمان دانشگاه آغاز و به دستور دادستان دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان کاشان جلوی فعالیت های خلاف قانون و مقررات این پزشک گرفته شد.

مصطفی روحانی افزود: شخص متخلف علاوه بر فعالیت های درمانی بدون مجوز قانونی، خود را عضو انجمن جراحان ایران و عضو انجمن لیزر ایران معرفی کرده است که باعث اغفال مراجعینی شده که نیاز به درمان در مراکز تخصصی و حتی فوق تخصصی داشته اند.

وی تصریح کرد: با وجود تذکرات شفاهی و مکاتبات دانشگاه، نامبرده از رعایت قوانین و مقررات امتناع کرده و بنابراین پس از این مکاتبات و عدم رعایت آن، مطب این پزشک واقع در خیابان شهید رجایی کاشان توقیف شد.

لازم به ذکر است واحد نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان با شماره های 55442015 و 55444016 و سامانه پیامکی دانشگاه با شماره 30001423 آماده دریافت گزارشات شهروندان گرامی در زمینه مشکلات بهداشتی درمانی است.

ساعت : 11:41 -  روز  : شنبه  - 3 /  8 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :820