به منظور بررسی مشکلات دانشجویی:

رئیس دانشگاه از خوابگاه های دانشجویی به صورت سرزده بازدید کرد

رئیس دانشگاه به منظور بررسی مشکلات دانشجویی، دوشنبه شب مورخ 5 آبان ماه سال جاری از خوابگاه های دانشجویی پسرانه الغدیر و دخترانه الزهرا (س) به صورت سرزده بازدید کرد.

دکتر اعرابی، در این بازدید ضمن استقبال از پیشنهادات و نقطه نظرات دانشجویان، خواستار پیگیری امور رفاهی و معیشتی دانشجویان شد و رسیدگی به مشکلات آنان را یکی از مهم ترین دغدغه های مسئولان دانشگاه عنوان کرد.

وی گفت: دانشجو باید با تکیه بر معنویات اسلامی و اخلاقی، اهداف خود را به پیش ببرد و از لحظات و دوران جوانی بهترین استفاده علمی را ببرد تا بتواند فردا به عنوان یک عنصر مفید و خلاق در جامعه فعالیت کند.

این گزارش حاکیست: دانشجویان عضو شورای صنفی این خوابگاه ها نیز در این بازدید ضمن ابراز خردسندی از حضور رئیس دانشگاه، به طرح مشکلات موجود در خوابگاه پرداختند و درخواست و نیازهای خود را مطرح کردند.

ساعت : 12:47 -  روز  : سه شنبه  - 6 /  8 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :438