جلسه دانشگاهی ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت برگزار شد

جلسه ستاد دانشگاهی برنامه تحول نظام سلامت با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضاء روز پنجشنبه مورخ 8/8/93 در سالن شهداء ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه در این جلسه گزارشی از اجلاس روسای دانشگاههای علوم پزشکی کشور را ارائه داد.

دکتر محمد حسین اعرابی، با اشاره به تاکیدات وزیر بهداشت در خصوص اعتبار بخشی بیمارستان ها و ارتقاء هتلینگ بیمارستان ها، بر تسریع اجرای بسته خدمتی "ارتقای هتلینگ" طرح تحول نظام سلامت در بیمارستان های تحت پوشش تاکید کرد.

دکتر خیرخواه معاون درمان دانشگاه ، نیز در این جلسه گزارشی از  روند اجرای برنامه تحول نظام سلامت در هفته گذشته را ارائه داد.

این گزارش حاکیست، روسای کمیته های طرح تحول نظام سلامت دانشگاه، سرپرست مرکز آمار و فناوری  اطلاعات دانشگاه و نماینده دفتر فنی دانشگاه همچنین در این جلسه گزارشی از عملکرد فعالیت های واحد مربوطه را در راستای این طرح عنوان کردند.

گفتنی است در پایان این نشست، نامه ها و دستورالعمل های ابلاغی از سوی وزارتخانه در هفته گذشته مورد بررسی قرار گرفت.

ساعت : 13:1 -  روز  : پنج شنبه  - 8 /  8 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :418