اجرای طرح دانش آموزی مصرف منطقی داروها برای پنجمین مرتبه در سال های اخیر

کارگاه یک روزه در قالب آموزش ضمن خدمت (فرهنگ سازی مصرف منطقی دارو) در روز پنج شنبه مورخ 15/8/93 در محل سالن اجتماعات مدیریت آموزش و پرورش آران و بیدگل برگزار شد.

به گزارش وب دا، در این دوره آموزگاران پایه چهارم ابتدایی با روش و اهمیت اجرای طرح فرهنگ سازی مصرف منطقی داروها آشنا شدند.

مدیر نظارت بر امور دارو و مواد مخدر دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این کارگاه آموزشی گفت: منطقه کاشان و  آران و بیدگل از نظر مصرف انواع دارو بویژه داروهای انتی بیوتیک و تزریقی وضعیت مطلوبی ندارند.

دکتر محمد حسین خیاط کاشانی افزود: با توجه به این موضوع زمینه سازی برای فرهنگ سازی و همچنین مصرف صحیح دارو انجام گرفته و با این برنامه ریزی و اجرای آن در مرکز مهمی همچون آموزش و پرورش توانستیم مصرف  دارو و آنتی بیوتیک را به  میزان میانگین کشوری نزدیک کنیم.

گفتنی است این طرح برای پنجمین مرتبه در سال های اخیر در مقطع چهارم ، با آموزش سه کتاب کار " آشنایی با دنیای شگفت انگیز میکروب ها " و پنج کتاب داستان در قالب و موضوعات مصرف منطقی دارو  برگزار شد.

ساعت : 11:38 -  روز  : شنبه  - 17 /  8 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :517