دیدار رئیس دانشگاه با پیشکسوت چشم پزشکی

رئیس دانشگاه و اعضای بسیج جامعه پزشکی با دکتر مرتضی افشاری، پیشکسوت چشم پزشکی کاشان دیدار کردند.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه در این دیدار ضمن قدر دانی از رحمات دکتر افشاری به عنوان اولین چشم پزشک شهرستان کاشانT وضعیت درمان را در شهرستان در حال حاضر خوب ارزیابی کرد.

دکتر محمد حسین اعرابی پیشرفت خدمات درمانی در شهرستان نسبت به گذشته را مرهون انقلاب اسلامی و زحمات پیشکسوتان عرصه سلامت دانست و از درگاه ایزد منان برای  دکتر افشاری آرزوی توفیق روز افزون کرد.

دکتر مرتضی افشاری نیز در این دیدار ضمن تشکر از میهمانان به بیان خاطرات پزشکی خود وچالشهای پیشرو حرفه پزشکی در گذشته پرداخت.

وی تصریح کرد: به برکت انقلاب اسلامی این چالشها برطرف و با اجرای طرح تحول در نظام سلامت به اوج تعالی رسیده است.

گفتنی است در این دیدار که با حضور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، جمعی از مسئولین و اعضای بسیج جامعه پزشکی در شامگاه چهارشنبه  21/8/93 انجام شد و با اهدای لوح تقدیر به رسم یابود از دکتر افشاری تجلیل به عمل آمد.

ساعت : 12:40 -  روز  : پنج شنبه  - 22 /  8 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :423