کمیته سلامت نوجوانان و مدارس دانشگاههای علوم پزشکی منطقه 2

با حضور کارشناس مسئول اداره سلامت وزارت بهداشت:

برگزاری کمیته سلامت نوجوانان و مدارس دانشگاههای علوم پزشکی منطقه 2 در دانشگاه / پایش و ارزیابی برنامه های سلامت نوجوانان و مدارس کاشان و آران و بیدگل

کمیته سلامت نوجوانان و مدارس دانشگاه های علوم پزشکی منطقه دو با حضور کارشناس مسئول اداره سلامت نوجوانان و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی معاون بهداشتی دانشگاه، در این نشست ضمن خیر مقدم به مدعوین، اجرای برنامه های دانشگاهی را زمینه ساز امکان تعامل و تبادل نظرات دانست و اظهار امیدواری کرد: با برگزاری این نشست به اهداف کمیته به ویژه ارتقاء شاخص های سلامت نوجوانان و مدارس دست یابیم.

دکتر طاهری کارشناس مسئول اداره سلامت نوجوانان و مدارس وزارت متبوع نیز در ادامه این چلسه، به بیان اهداف برگزاری کمیته های دانشگاهی پرداخت و جلب مشارکت کلیه معاونین بهداشتی و مسئولین سلامت نوجوانان و مدارس را برای ارتقاء سلامت نوجوانان و مدارس خواستار شد.

شهناز خاندایی کارشناس مسئول سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس دانشگاه، نیز گزارشی از وضعیت  برنامه های سلامت نوجوانان و مدارس در دانشگاه، چالش ها و مشکلات این برنامه را بیان کرد و در پایان این برنامه ها طبق چک لیست در شهرستان کاشان مورد پایش و ارزیابی قرار گرفت.

ارزیابی برنامه های سلامت نوجوانان و مدارس در آران و بیدگل

برنامه های سلامت نوجوانان و مدارس شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل با حضور کارشناس مسئول اداره سلامت نوجوانان و مدارس وزارت بهداشت و کارشناسان دانشگاههای عضو کمیته منطقه ای دو طبق چک لیست مورد پایش و ارزیابی قرار گرفت.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در این نشست، اطلاعاتی در خصوص تعداد دانش آموزان و مدارس تحت پوشش در این شهرستان را ارائه کرد.

دکتر مسعود دهقانی، با اشاره به اینکه دانش آموزان جمعیت بزرگی را شامل می شوند، گفت: توجه و تامین بهداشت و سلامت این قشر ضروری است که این امر در ارتقاء سطح بهداشت جامعه نقش اساسی دارد.

کارشناس مسئول واحد سلامت مدارس مرکز بهداشت آران و بیدگل سپس گزارشی از اقدامات انجام شده در خصوص نظام مراقبت نوجوانان و مدارس و مشکلات اجرایی برنامه را ارائه کرد.

گفتنی است دانشگاههای منطقه دو شامل دانشگاه های علوم پزشکی کاشان، اصفهان، یزد، اراک، شهرکرد و ساوه است.

ساعت : 12:11 -  روز  : چهار شنبه  - 28 /  8 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :453