دکتر رزاقی معاون آموزشی دانشگاه

سامانه الکترونیکی حضور و غیاب آموزش مداوم دانشگاه راه اندازی می شود

معاون آموزشی دانشگاه از راه اندازی سامانه الکترونیکی حضور و غیاب آموزش مداوم کاشان خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر رضا رزاقی گفت: مشمولین قانون آموزش مداوم کشوری بایستی با مراجعه به سامانه آموزش مداوم کاشان به نشانی kashan.ircme.irحداکثر تا نیمه آذر ماه، جهت ثبت نام و خرید کارت هویتی خود اقدام کنند.

وی افزود: تمامی مشمولان این قانون جهت شرکت در برنامه های آموزش مداوم دانشگاه می بایست با در دست داشتن کارت هویتی آموزش مداوم اقدام نمایند، بدیهی است فرآیند حضور و غیاب شرکت کنندگان در سمینارها، کنفرانس ها و کارگاه ها به صورت کاملاً الکترونیکی خواهد بود.

وی، با اشاره به رشد ۹۸ درصدی تعداد کنگره، سمینار، کنفرانس و کارگاه های دانشگاه و افزایش تعداد شرکت کنندگان تصریح کرد: در این راستا راه اندازی سامانه الکترونیکی حضور و غیاب ضروری است و افزایش دقت در نحوه احتساب امتیاز شرکت کنندگان در برنامه ها از نتایج این اقدام می باشد.

ساعت : 13:24 -  روز  : چهار شنبه  - 28 /  8 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :383