کمیته سلامت مادر و نوزاد با حضور رئیس دانشگاه برگزار شد

کمیته سلامت مادر و نوزاد روز چهار شنبه مورخ 23/1/91 در سالن شهدا ستاد مرکزی دانشگاه  با حضور رئیس دانشگاه و اعضای این کمیته برگزار شد.

به گزارش وب دا، در این جلسه انجام اقدامات و پیگیری های لازم جهت رعایت اصول دهگانه بیمارستان دوستدار مادر در مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی و بیمارستان زنان و زایمان شبیه خوانی به بحث و بررسی گذاشته شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این جلسه ضمن عرض خیر مقدم و تبریک سال نو به اعضای کمیته، سالی پر خیر و برکت را برای آنان و خانواده دانشگاه علوم پزشکی آرزو کرد.

دکتر محمد حسین اعرابی ضمن اشاره به نیاز نوزادان به توجه ویژه در ساعات اولیه تولد بر لزوم حضور دائمی یک مامای آموزش دیده در اتاق زایمان و اتاق عمل تاکید کرد.

وی ضمن اشاره به اهمیت معاینات و رسیدگی به نوزادان نارس افزود:  در صورت نیاز نوزادان نارس، مشاوره ENTو چشم آنان در مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی انجام شود.

دبیر کمیته سلامت مادر و نوزاد دانشگاه نیز در این جلسه اهداف این کمیته را ارتقای سلامت مادران و نوزادان و پیگیری وضعیت مادران پر خطر ذکر کرد.

دکتر داوود خیر خواه در این جلسه گزارشی از اقدامات معاونت درمان، جهت ارتقای سلامت مادران و انجام زایمان ایمن در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه ارائه کرد.

لازم به ذکر است در این جلسه ضمن ارائه پیگیری های انجام شده در خصوص مصوبات جلسه قبل کمیته زایمان ایمن، پیشنهادات در مورد ارتقاء کیفیت زایمان ایمن مورد بحث و بررسی اعضاء قرار گرفت.

ساعت : 11:15 -  روز  : پنج شنبه  - 24 /  1 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :706