نشست شورای دانشگاه برگزار شد

نشست شورای دانشگاه با حضور رئیس و سایر اعضا روز یکشنبه مورخ 2/9/93 در سالن شهداء ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش وب دا، معاونین دانشگاه و روسای دانشکده ها ، در این جلسه گزارشی از عملکرد واحد خود را در این راستا ارائه  دادند.

بر پایه این گزارش، اعضای شورا، در خصوص رشته های آموزشی جدید  ، همکاری دانشگاه با موسسات دولتی و نیازهای واحدهای تابعه دانشگاه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

گفتنی است ارزیابی کلی عملکرد دانشگاه، بررسی و تصویب دوره ها و رشته های آموزشی جدید ، بررسی و تصویب ضوابط تعیین شده در راستای همکاری دانشگاه با موسسات دولتی و غیر دولتی از جمله وظایف و اختیارات شورای دانشگاه می باشد.

ساعت : 14:18 -  روز  : دو شنبه  - 3 /  9 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :275