اعضای هفتمین دوره شوراهای صنفی دانشجویان تعیین شدند

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه اظهار داشت: اعضای هفتمین دوره انتخابات شوراهای صنفی دانشجویان دانشگاه تعیین شدند.

به گزارش وب دا، دکتر طاهره مازوچی گفت: به منظور افزایش مشارکت دانشجویان در امور صنفی و رفاهی و با توجه به آئین‌نامه شورای صنفی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی برنامه ریزی جهت برگزاری هفتمین دوره انتخابات شورای صنفی دانشجویان از مهرماه سالجاری انجام شد.

وی، با بیان اینکه در اولین جلسه هماهنگی که با حضور نمایندگان دانشکده ها و خوابگاه ها در اواخر مهرماه تشکیل و جدول زمانبندی برگزاری انتخابات مشخص شد، افزود: طبق برنامه تنظیم شده، ثبت نام از دانشجویان متقاضی عضویت در شوراها از سوم تا سیزدهم آبان ماه سال جاری همراه با اطلاع رسانی قبلی در تمامی دانشکده ها و خوابگاه ها انجام که 103 نفر کاندیدا شدند.

دکتر مازوچی، با اشاره به برگزاری انتخابات در روز یکشنبه مورخ 25 آبان ماه در پنج دانشکده و چهار خوابگاه و شعبه پردیس بین الملل دانشگاه و استقبال پرشور دانشجویان تصریح کرد: در این انتخابات 46 نفر عضو اصلی 10 شورای صنفی مراکز و واحدهای دانشجویی دانشگاه مشخص شدند.

وی گفت: انتخابات با همکاری خوب کلیه واحدها و شورای صنفی قبلی و با حضور بیش از 1000 نفر از دانشجویان انجام شد.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه افزود: برای نخستین بار برنامه ریزی جهت تشکیل شورای صنفی دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دستیاران انجام شد که به زودی اعضا آن مشخص و دبیر آنها نیز عضو شورای صنفی مرکزی می‏شود.

دکتر طاهره مازوچی ابراز امیدواری کرد: اعضای جدید شوراهای صنفی در ارتباط نزدیک با دانشجویان و هماهنگی با مسئولین در پیگیری امور و خواسته های رفاهی و صنفی دانشجویان بیش از پیش فعال و تاثیر گذار باشند.

ساعت : 11:20 -  روز  : یکشنبه  - 9 /  9 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :548