دانشگاه علوم پزشکی کاشان در برنامه ملی ترویج زایمان طبیعی موفق به دریافت لوح برتر شد

دانشگاه علوم پزشکی کاشان، در اجرای برنامه ملی ترویج زایمان طبیعی و ارتقاء کیفیت خدمات مادر و نوزاد و تکریم مادران باردار موفق به دریافت لوح برتر شد.

به گزارش وب دا، این دانشگاه با اجرای موفق برنامه ترویج زایمان طبیعی از بسته  های خدمتی طرح تحول نظام سلامت در زمینه توانمندسازی مادران باردار مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفت.

این گزارش حاکیست، مسئول واحد مامایی دانشگاه در مراسم معرفی مجریان موفق برنامه ترویج زایمان طبیعی و تکریم مادران باردار دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، گزارشی در خصوص تجارب و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی کاشان در راستای توانمندسازی مادران باردار ارائه کرد.

افسانه همتی، رایگان نمودن و فراهم سازی تسهیلات لازم جهت کلاس های آمادگی برای زایمان مادران باردار، استقرار کلاس ها در مکان مناسب، مکاتبه با مراکز  بهداشتی و درمانی خصوصی و دولتی در خصوص معرفی مادران باردار تحت مراقبت برای شرکت در کلاس ها، اطلاع رسانی در این خصوص در سایت خبری دانشگاه را از جمله اقدامات این دانشگاه جهت توانمند سازی مادران باردار برشمرد.

وی، برگزاری سخنرانی در پایگاه های بسیج در خصوص "ترویج زایمان طبیعی"، تشویق جهت شرکت در کلاس های آمادگی برای زایمان،استفاده از مشارکت مامای بخش خصوصی در انجام زایمان فیزیولوژی و معرفی مراکز خدمات مامایی این شهرستان به بیمارستان های دارای بلوک زایمان به منظور همکاری با آن مرکز در راستای بهره گیری از مامای همراه  را از دیگر فعالیت های این دانشگاه در این زمینه عنوان کرد.

گفتنی است این مراسم در روز شنبه مورخ 8/9/93 در سالن اجتماعات همایش های رازی تهران برگزار شد.

ساعت : 12:31 -  روز  : یکشنبه  - 9 /  9 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :511