از دانشجویان مدال آور ورزشی دانشگاه تقدیر شد

همزمان با روز دانشجو

از دانشجویان مدال آور ورزشی دانشگاه تقدیر شد

همزمان با 16 آذر و روز دانشجو مراسم تجلیل از مدال آوران المپیادهای ورزشی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وبدا، معاون دانشجویی و فرهنگی در این مراسم ضمن تبریک روز دانشجو و گرامیداشت یاد شهدای این روز، کسب مقامهای بدست آمده را به مدال آوران یازدهمین المپیاد ورزشی دختران و پسران تبریک گفت.

دکتر طاهره مازوچی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص دانشجو "دانشجو واقع گرا است و ایده ال را می خواهد" اظهار داشت:  شما به عنوان دانشجوی ورزشکار بایستی در  پی ایده ال خود باشید.

وی ضمن اشاره به اینکه  بعد از وقایع سال 1332 توقع جامعه از دانشجو بالاتر رفته افزود:  دانشجو باید وقایع را تحلیل کند و دانشجویان ورزشکار باید نیروی ورزشی خود را با نیروی تحلیل همراه کنند.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه در پایان دانشجویان مدال آور را مایه افتخار دانشگاه دانست و  ابراز امیدواری کرد: شما دانشجویان علاوه بر ورزش بایستی در زمینه های علمی نیز پیشرفت نمایید.

بر پایه این گزارش، از تمامی دانشجویان مدال آور، مربیان و سرپرستان تیم های ورزشی شرکت کننده در المپیاد های ورزشی با اهدا لوح تقدیر  و هدیه تجلیل به عمل آمد.

گفتنی است، این رروز دوشنبه مورخ  17/9/93در آمفی تئاتر دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه برگزار شد.

ساعت : 13:54 -  روز  : چهار شنبه  - 19 /  9 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :459