جلسه دانشگاهی ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت 20/9/93

جلسه دانشگاهی ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت برگزار شد

جلسه ستاد دانشگاهی برنامه تحول نظام سلامت با حضور معاون درمان و سایر اعضاء روز پنجشنبه مورخ 20/9/93 در سالن شهداء ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر داوود خیرخواه معاون درمان دانشگاه در این جلسه ، ضمن تاکید به اهمیت کلینیک های ویژه گزارشی از روند اجرای برنامه تحول نظام سلامت در هفته گذشته را ارائه داد.

این گزارش حاکیست، روسای کمیته های طرح تحول نظام سلامت دانشگاه، سرپرست مرکز آمار و فناوری  اطلاعات دانشگاه و نماینده دفتر فنی دانشگاه همچنین در این جلسه گزارشی از عملکرد فعالیت های واحد مربوطه را در راستای این طرح عنوان کردند.

گفتنی است در پایان این نشست، نامه ها و دستورالعمل های ابلاغی از سوی وزارتخانه در هفته گذشته مورد بررسی قرار گرفت.

ساعت : 12:1 -  روز  : پنج شنبه  - 20 /  9 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :522