در سمینار علمی بیماریهای عفونی عنوان شد:

بیماریهای اسهالی و تنفسی از شایعترین بیماریهای عفونی می باشند

دبیر سمینار علمی بیماریهای عفونی ( اسهالی و تنفسی) گفت: بیماریهای اسهالی و تنفسی از شایعترین بیماریهای عفونی می باشند.

به گزارش وب دا، دکتر محمدرضا شریف با اشاره به اینکه این برنامه جزء برنامه های با اولویت ملی است اظهار داشت: در این سمینار متخصصین دانشگاه در خصوص بیماریهای عفونی دستگاه تنفسی فوقانی از جمله سرماخوردگی، گلودرد، لارنژیت و نیز بیماریهای عفونی دستگاه تنفسی تحتانی از جمله عفونت ریه ، برونشیولیت و ... مطالبی را ارائه دادند.

وی با اشاره به اینکه شایعترین علت مرگ و میر کودکان زیر 5 سال کشور حوادث و مسمویتها می باشد افزود: ابتلا به بیماریهای حاد تنفسی و نیز بیماریهای اسهالی از دیگر علل مرگ و میر آنان می باشد.

عضو هیئت علمی دانشگاه شایعترین علت بروز سرماخوردگی را عوامل ویروسی دانست و اذعان داشت:مصرف آنتی بیوتیک در این نوع سرماخوردگی هیچگونه سودی ندارد و جهت درمان آن، خوردن مایعات فراوان و شستشوی بینی با محلول کلرور سدیم توصیه می شود.

وی با اشاره به اینکه بیماری فارنژیت یا گلو درد ممکن است به دو صورت چرکی یا غیر چرکی باشد گفت: طبق توسعه سازمان بهداشت جهانی چنانچه به ویروسی بودن گلو درد یقین وجود داشته باشد درمان آنتی بیوتیک لازم نمی باشد ولی اگر در تشخیص آن شک وجود داشته باشد باید درمان با آنتی بیوتیک انجام شود.

وی بهترین درمان در گلودرد چرکی را تزریق پنی سیلین عنوان کرد و اظهار داشت : با توجه به اینکه درمان خوراکی باید حداقل 10 روز به طول انجامد و به دلیل اینکه اکثر بیماران این دوره را به طور کامل سپری نمی کنند دچار عوارض روماتیسمی می شوند.

گفتنی است کنفرانس دو روزه علمی بیماریهای عفونی ( اسهالی و تنفسی) به همت دفتر آموزش مداوم دانشگاه روز چهارشنبه مورخ 26/9/93 در سالن دکتر محمد قریب دانشگاه  آغاز و در حال برگزاری است.

ساعت : 13:20 -  روز  : چهار شنبه  - 26 /  9 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :375