معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان

مرکز رشد و آزمایشگاه جامع تحقیقات در دانشگاه راه اندازی می شود

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان از راه اندازی مرکز رشد و جذب شرکت های فناور و آزمایشگاه جامع تحقیقات در آینده نزدیک در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر غلامعلی حمیدی به مناسبت هفته پژوهش در گفتگو با خبرنگاران ادامه داد: مرکز رشد و جذب شرکت های فناور تا بهمن ماه سال جاری در دانشگاه افتتاح می شود.

وی، با بیان اینکه مقدمات کار برای فعالیت آزمایشگاه جامع تحقیقات در دانشگاه فراهم شده است یادآور شد: ساختمان آزمایشگاه جامع تحقیقات در زیر زمین دانشکده پزشکی آماده شده و تجهیزات این آزمایشگاه در حال خریداری است که تا پایان سال جاری افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.

دکتر حمیدی ، با اشاره به حمایت و مساعدت های وزارت متبوع در این راستا تصریح کرد: پیش بینی شده حدود 10 میلیارد ریال برای این آزمایشگاه نیاز باشد که پنج میلیارد ریال آن جذب شده است.

ساعت : 11:22 -  روز  : شنبه  - 29 /  9 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :363