ایدز

مصرف مواد محرک و روانگردان باعث گسترش اچ آی وی می شود/شاغلین تحت پوشش سازمان فنی حرفه ای آران و بیدگل آموزش های ایدز را فراگرفتند

کارشناس برنامه ایدز معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: مصرف مواد محرک و روانگردان باعث گسترش اچ آی وی می شود.

به گزارش وب دا، مهندس عباسی کاشانی در جلسه آموزشی ایدز ویژه زنان تحت پوشش کمیته امداد، افزود: شیوع بیماری ایدز در بین زنان در کشور رو به افزایش است لذا آموزش و اطلاع رسانی به این گروه از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

وی، با اشاره به عوامل، راه های انتقال بیماری ایدز تصریح کرد: شیوع انتقال از طریق جنسی مهم است و بایستی آگاهی مردم در این خصوص افزایش یابد.

گفتنی است این برنامه آموزشی به همت معاونت بهداشتی دانشگاه و با هماهنگی واحد فرهنگی کمیته امداد امام خمینی برگزار شد.

در راستای استراتژی آموزش و اطلاع رسانی بیماری ایدز، دانشجویان خوابگاه دانشکده فنی حرفه ای پسران کاشان در خصوص ایدز آموزش های لازم را فراگرفتند.

پزشک مسئول برنامه ایدز معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این جلسه، ضمن اشاره به اهمیت بیماری ایدز، اپیدمیولوژی، راه های انتقال و پیشگیری از بیماری، آمار مبتلایان ایدز در جهان، ایران و کاشان را بیان کرد.

دکتر مهرداد هدایتی، با توجه به ابتلا بیش از دو میلیون نوجوان و جوان 19-10ساله در جهان، نقش خانواده ها را در پیشگیری از رفتارهای پر خطر مانند اعتیاد خصوصاً اعتیاد تزریقی، مصرف مواد روان گردان و محرک، الکل و رفتارهای جنسی در این گروه سنی اساسی دانست.

وی افزود: فرزندان خانواده های مستبد، آسان گیر و غافل بیشتر در معرض رفتارهای پرخطر منجر به ایدز می باشند و رفتار قاطع و در عین حال با محبت از عوامل حفاظت کننده در برابر ابتلا به این بیماری است.

در پایان مراسم پس از نمایش کلیپ ایدز و پمفلت آموزشی ایدز، جلسه پرسش و پاسخ برگزار گردید.

جلسه آموزشی ایدز در روستا حسین آباد ابوزید آباد برگزار شد

به مناسبت هفته اطلاع رسانی ایدز، جلسه آموزشی با موضوع راه های انتقال ایدز در حسینیه سیدالشهداء روستا حسین آباد ابوزیدآباد شهرستان آران و بیدگل برگزار شد.

این گزارش حاکیست، در این جلسه در مورد بیماری ایدز و راه های انتقال آن مطالبی عنوان و رابطه جنسی ناسالم و همچنین استفاده از سرنگ و فراورده های خونی آلوده به ویروس HIVیکی از شایع ترین راه انتقال این بیماری بیان شد.

بنابراین گزارش، در این جلسه بیش از 200 نفر از زنان خانه دار حضور داشتند و در پایان به سوالات شرکت کنندگان در این زمینه پاسخ داده شد.

شاغلین تحت پوشش سازمان فنی حرفه ای آران و بیدگل آموزش های ایدز را فراگرفتند

شاغلین تحت پوشش سازمان فنی حرفه ای آران و بیدگل آموزش های ایدز را فراگرفتند.

کارشناس مسئول واحد مبارزه با بیماری های شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در این جلسه، در خصوص بیماری ایدز، روش های انتقال و پیشگیری از آن مطالبی را عنوان کرد.
دکتر مسعود غفاری، نقش خانواده در افزایش آگاهی و نگرش فرزندان و اطرافیان به ویژه در بحث انتقال جنسی را بسیار مهم دانست و افزود: متاسفانه در کشور، انتقال این بیماری از طریق تماس های جنسی پر خطر رو به افزایش است.

وی، در ادامه به چگونگی برخورد با موارد مشکوک اشاره و تصریح کرد: نقش دارو درمانی پس از تماس های پرخطر می تواند تاثیر مثبتی را در کاهش انتقال بیماری به نوزادان زنان باردار مبتلا  به ایدز داشته باشد.

این کارشناس مسئول در پایان، بیماری را نتیجه سه عامل عدم آگاهی از علت، روش های انتقال و پیشگیری از آن عنوان کرد.

گفتنی است این برنامه با همکاری اداره کار شهرستان آران و بیدگل برگزار گردید و با پرسش و پاسخ به حاضرین پایان یافت.

ساعت : 9:24 -  روز  : چهار شنبه  - 3 /  10 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :519