وزیر بهداشت

وزیر بهداشت:

دولت طرح تحول نظام سلامت را به صورت جدی پیگیری می‌کند/خوشحالیم که اجرای این طرح بخشی از رنج مردم را کاهش داده است

وزیر بهداشت گفت: دولت در شرایط اقتصادی کنونی با تمام مشکلاتی که دارد به طور جدی پیگیر اجرای صحیح طرح تحول نظام سلامت است.

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی (وب دا)؛ دکتر هاشمی در  نشست تخصصی دست اندرکاران اجرای طرح تحول نظام سلامت خراسان جنوبی با بیان اینکه ما با تحول نظام سلامت فاصله داریم گفت: رضایت مردم گواه موفقیت این طرح تا کنون می باشد و خوشحالیم که اجرای این طرح بخشی از رنج مردم را کاهش داده است.

وی تاکید کرد: دسترسی به پزشک، دارو و خدمات درمانی در روستاها باید افزایش پیدا کند.

دکترهاشمی همچنین با بیان اینکه تعداد نیروها در بخش اورژانس پنج تا هفت درصد افزایش یافته است، اضافه کرد: باید در کنار رضایتمندی مردم به شادابی و نشاط ارائه‌کنندگان خدمت نیز توجه کرد.

وزیر بهداشت ضمن قدردانی از دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به دلیل اجرای موفق طرح تحول سلامت اظهار امیدواری کرد: دانشگاه علوم پزشکی بیرجند که ارائه دهنده خدمات بهداشتی درمانی به بخشی از محروم‌ترین مردم کشور است، بهتراز گذشته مسیر ارتقا را طی کند و بتواند نیروهای بومی را تربیت کند.

دکترهاشمی در پایان با اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت، خاطرنشان کرد: هدف از اجرای این طرح رضایتمندی مردم در حوزه سلامت و کاهش دغدغه ها و هزینه های درمانی مردم است .

بنابراین گزارش پیش از سخنان وزیر بهداشت مسولان دانشگاه گزارشی جامع از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از ابتدای آغاز طرح تا کنون ارائه دادند.

منبع: وب دا

ساعت : 9:28 -  روز  : یکشنبه  - 7 /  10 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :288