عملکرد شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل پایش شد

در حوزه بهداشت:

عملکرد شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل پایش شد

عملکرد شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در حوزه بهداشت مورد پایش قرار گرفت.

به گزارش وب دا، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این پایش، با اشاره به اهمیت موضوع پیشگیری اظهار داشت: در بحث بهداشت نیاز است سایر حوزه های عملیاتی دانشگاه نیز برای پیشبرد اهداف بهداشتی همکاری کنند.

دکتر سید علیرضا مروجی، با اشاره به اینکه انجام برنامه های پیشگیرانه و آموزش و اطلاع رسانی در این راستا در کاهش هزینه های درمانی بسیار موثر است، گفت: با رویکرد جدید معاونت بهداشتی وزارت، شاهد تغییرات و تحولات مثبت در زمینه بهداشت خواهیم بود.

این گزارش حاکیست، این پایش به منظور بررسی عملکرد واحد های مختلف این شبکه و با هدف تقویت نقاط قوت و شناسایی نقاط ضعف و ارائه راهکارهای مداخله‌ای که باعث بهبود وضعیت موجود می شود، انجام شد.

بر پایه این گزارش، پس از بازدید از واحدهای مختلف شبکه توسط کارشناسان حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه، جلسه ای به همین منظور در سالن اجتماعات شبکه برگزار و ضمن جمع بندی مطالب، عملکرد شبکه بهداشت و درمان و واحد های تحت پوشش مورد ارزیابی قرار گرفت.

گفتنی است شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کاشان است.

ساعت : 13:29 -  روز  : سه شنبه  - 23 /  10 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :393