دکتر اعرابی

سرپرست جدید بیمارستان شهید بهشتی کاشان منصوب شد

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، سرپرست جدید مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان منصوب شد.

به گزارش وب دا، دکتر مهران شریفی فوق تخصص خون، آنکولوژی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان به عنوان سرپرست جدید این بیمارستان تعیین شده است.

این گزارش حاکیست: در این حکم آمده است:

خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به برندگان برگزیده خویش اعطاء فرموده است. لذا نظر به تعهد و توانمندی های جنابعالی به موجب این ابلاغ به سمت سرپرست مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی منصوب می شوید تا با رعایت موازین شرعی و قانونی انجام وظیفه نمایید.

استفاده بهینه از ظرفیت های مختلف آن مجتمع و ارتقای کمی و کیفی سطوح خدمات آموزشی، درمانی، افزایش انگیزه کاری و رضایتمندی پرسنل و استقرار مدیریت مشارکتی از انتظارات اینجانب می باشد.

امید است با استعانت از معلومات و تجربیات خود و بهره گیری از ظرفیت اساتید، کارشناسان و کارکنان خدوم آن مجتمع شاهد رشد و توسعه هرچه بیشتر شاخصهای آن مجموعه باشیم.

توفیق روز افزون شما را در پیشبرد اهداف دانشگاه از درگاه خداوند باریتعالی خواستارم.

دکتر محمد حسین اعرابی

رئیس دانشگاه

ساعت : 11:3 -  روز  : دو شنبه  - 6 /  11 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :495