واحد بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کاشان به سامانه جامع مدیریت بازرسی بهداشت محیط تجهیز شد

واحد بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کاشان به سامانه جامع مدیریت بازرسی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی و اماکن عمومی تجهیز شد.

به گزارش خبرنگار وب دا، معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور در کارگاه راه اندازی و آموزشی این سامانه در دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: دانشگاه علوم پزشکی کاشان شانزدهمین دانشگاهی است که به سامانه جامع بازرسی بهداشت محیط مجهز می شود.

مهندس سید رضا غلامی هدف از اجرای این سامانه در کل کشور را ارسال اطلاعات بازرسی های بهداشت محیط به صورت آن لاین به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تجزیه و تحلیل آن در راستای پیشگیری از بیماریها ذکر کرد.

وی افزود:  5000 نفر بازرس بهداشت محیط در کل کشور باید با این سامانه کار کنند که  تاکنون 1000 نفر از آنها در این خصوص آموزش دیده اند.

به گفته وی، پس از راه اندازی این سامانه، بازرسان بهداشت محیط دانشگاههای علوم پزشکی در همان محل بازرسی، اطلاعات را وارد سامانه جامع مدیریت بازرسی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی و اماکن عمومی خواهند نمود.

مهندس سید رضا غلامی با اشاره به تاثیر عوامل محیطی در جلوگیری از شیوع بیماریهای واگیر افزود: ارتقاء وضعیت فرهنگی، افزایش آگاهی و اطلاع رسانی در جامعه گذشته در کنار عوامل محیطی تاثیر زیادی در کنترل بیماریهای واگیر داشت.

وی تصریح کرد: با انجام واکسیناسیون و ارتقاء وضعیت بهداشتی امروزه با معضل بیماریهای واگیر روبرو نیستیم.

وی اظهار داشت: در کنترل بیماریهای واگیر به امر درمان بیشتر توجه شد در حالیکه تجربه نشان داد توجه به عوامل محیطی و بهداشتی در درمان بیماریهای واگیر، موثرتر می باشد.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به شیوع  بیماریهای غیرواگیر در جهان بعد از دهه 70  ادامه داد: عوامل محیطی در کنترل بیماریهای غیرواگیر نیز موثر است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز در این جلسه از حمایت های مرکز سلامت و محیط کار وزارت متبوع و کارشناسان فعال بهداشت محیط دانشگاه تشکر و قدردانی کرد.

دکتر سید علیرضا مروجی گفت: امیدوارم با اجرای این برنامه در آینده نزدیک به استراتژی های تغییر به اصلاح نظام بازرسی دستیابی پیدا کنیم.

کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط دانشگاه، محسن فتحی مقدم با اشاره به معضلات اجرایی بازرسی بهداشتی فعلی، وجود تخلفات عدیده بهداشت، لزوم پیش بینی یک برنامه اجرایی مدون گفت: با تبدیل سیستم بازرسی سنتی به سامانه الکترونیکی می توان زمینه همکاری با اصناف را گسترش داده و به شبکه اطلاعاتی منسجم و به روز دست یافت.

لازم به ذکر است حدود 50 بازرس بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی در این کارگاه دو روزه که از تاریخ 29/1/91 لغایت 30/1/91 برگزار می شود، شرکت دارند.

ساعت : 16:16 -  روز  : سه شنبه  - 29 /  1 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1055