معارفه دانشجویان جدیدالورود دندانپزشکی

مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود دندانپزشکی دانشگاه برگزار شد

مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود دندانپزشکی و تقدیر از دانشجویان ممتاز ورودی 92 در آمفی تئاتر دانشکده پرستاری مامایی برگزار شد.

به گزارش وب دا، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه در این مراسم، ضمن تبریک به دانشجویان اظهار داشت: ایران عزیزمان نیاز به علم و تولید دارد و شما دانشجویان آینده ساز مملکت در دانشگاه به عنوان جایگاه منبع تولید در این راستا وظیفه خطیری را به عهده دارید.

دکتر طاهره مازوچی، ضمن اشاره چشم انداز و ارتقای علمی کشور ایران افزود: کشورهای غربی از هیچ تلاشی برای عدم تحقق این امر  فروگذار نیستند.

وی در ادامه، در خصوص چارت دانشگاه و وظایف معاونت دانشجویی در خصوص ایجاد یک زمینه مناسب برای ارتقای دانشجویان در زمینه های علمی، پژوهشی و فرهنگی توضیحاتی را ارائه داد.

سرپرست دانشکده دندان پزشکی، نیز در این مراسم ضمن تبریک ایام اله دهه فجر، یکی از مصداقهای شب های ده گانه در سوره فجر را دهه فجر عنوان کرد.

دکتر محمود سلامی ضمن تبریک به دانشجویان جدیدالورود رشته دندان پزشکی، تاریخچه ای از تاسیس دانشکده دندان پزشکی در کاشان را ارائه داد.

وی ضمن اشاره به افتتاح کلینیک ویژه دندان پزشکی، از زحمات اعضای هیات علمی دانشکده دندان پزشکی و حمایت های رئیس دانشگاه در به ثمر رسیدن فعالیت کلینیک تشکر کرد.

دکتر سلامی، همچنین در پایان توضیحاتی در خصوص قوانین آموزشی ارائه و به ارتباط همیشگی دانشجویان با اساتید مشاور تاکید کرد.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم دانشگاه دراین مراسم، ایام اشتغال به تحصیل در دانشگاه را فرصتی مغتنم برای آموختن  جهت خدمت به  انقلاب اسلامی دانست.

حجت الاسلام و المسلمین علیرضا شاه فضل، با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص "تحصیل، تهذیب، ورزش" اظهار داشت: دانشجو علاوه بر ارتقای علمی باید در زمینه کسب اخلاق، تهذیب و همچنین ورزش نیز کوشا باشد.

وی ادامه داد: تحصیل نباید برای نمره باشد بلکه دانشجویان بایستی برای یادگرفتن بیشتر و ارتقای علمی در راستای پیشرفت و آبادانی کشور تلاش کنند.

حجت الاسلام و المسلمین شاه فضل، دانشگاه را از معدود دانشگاه های فعال در زمینه های فرهنگی، مذهبی و ورزشی معرفی کرد و افزود: دانشجو، استاد بایستی دانش سیاسی خود را در کنار علم افزایش دهند.

ساعت : 11:48 -  روز  : سه شنبه  - 14 /  11 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :394