نشست

تصویب شیوه نامه تعیین استاد برتر آموزشی دانشگاه در سال 94

شیوه نامه تعیین استاد برتر آموزشی دانشگاه در سال 94 تصویب شد.

به گزارش وب دا، این شیوه نامه توسط مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه(EDC) باتوجه به تاکیدات معاون آموزشی دانشگاه مبنی بر ضرورت تعیین معیارها و شاخص های عینی برای سنجش عملکرد آموزشی اعضای هیات علمی تدوین شد و در جلسه ای که با حضور اعضای شورای آموزشی دانشگاه در سالن اجتماعات حوزه معاونت آموزشی برگزار شد، مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

این گزارش حاکیست: در این جلسه هم چنین مقرر شد معیارهای فعلی فقط بر اساس شواهد و مستندات موجود طراحی شود و این معیارها در سال های آتی ارتقاء یابد.

برپایه این گزارش، از این شیوه نامه برای تعیین استاد نمونه سال 94 در  هر دانشکده استفاده خواهد شد.

لازم به ذکر است در شیوه نامه مذکور عملکرد آموزشی اعضای هیات علمی در پنج محور فعالیت های آموزشی جاری، بهبود و توسعه آموزش، پژوهش در آموزش و توانمند سازی،  مشارکت در آموزش و ارتقای سلامت عمومی و مرجعیت در آموزش مورد ارزیابی قرار می گیرد.

ساعت : 11:37 -  روز  : چهار شنبه  - 15 /  11 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :316