همایش کوهپیمایی و مسابقه فوتسال

به مناسبت پویش ملی مبارزه با سرطان:

همایش کوهپیمایی و مسابقه فوتسال در دانشگاه برگزار شد

به مناسبت هفته پویش ملی مبارزه با سرطان 8 لغایت 15 بهمن ماه، همایش کوهپیمایی پرسنل و مسابقه فوتسال در دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، همایش کوهپیمایی در مسیر دره به طرف دره پریان با میزبانی گروه بیماری های غیر واگیر معاونت بهداشتی و مسابقه فوتسال بین تیم های واحد بیماری ها و بیمارستان بهشتی به همت معاونت های بهداشتی و دانشجویی و بیمارستان بهشتی در چارچوب مسابقات لیگ فوتسال کارکنان دانشگاه برگزار شد و به سود تیم بیمارستان بهشتی به پایان رسید.

معاون بهداشتی دانشگاه در این خصوص اظهار داشت: 50 تا 70 درصد از سرطان ها قابل پیشگیری است.

دکتر سید علیرضا مروجی، با اشاره به نامگذاری این هفته با عنوان " سرطان با خود مراقبتی و امید قابل پیشگیری و درمان است" گفت: برای پیشگیری اولیه از سرطان باید روش های خودمراقبتی را بشناسیم.

وی، با بیان اینکه با شناخت علایم هشداردهنده سرطان و تشخیص زودرس، این بیماری درمان پذیرتر است، افزود: سرطان بیماری سنین بالاست گاهی زمینه ارثی شروع سرطان را جلو می اندازد، سن سرطان در ایران پایین تر نیست، جمعیت جوان ما بیشتر است.

دکتر مروجی، با اشاره به اینکه زندگی روانی، معنوی و اجتماعی سالم یعنی ابتلای کمتر به سرطان تاکید کرد: خود و دیگران را دوست بدارید، باورهای نادرست را کنار بگذارید و به دیگران امید بدهید با این کار دست کم نیمی از سرطان ها درمان پذیرند.

وی یادآور شد: شما برای تامین، حفظ و ارتقای سلامت خود، خانواده و اطرافیان مسولیت فردی، خانوادگی و اجتماعی دارید.

ساعت : 12:11 -  روز  : چهار شنبه  - 15 /  11 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :434