مرکز بهداشتی درمانی صدوقی در کاشان افتتاح شد

با حضور نماینده رئیس جمهور:

مرکز بهداشتی درمانی صدوقی در کاشان افتتاح شد

با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید محمود علوی وزیر اطلاعات، مرکز بهداشتی درمانی صدوقی و پسران امروز مورخ 15/11/93 در کاشان افتتاح شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، در این مراسم  با اشاره به اینکه خیرین سلامت نقشی تاثیر گذار و مهم در تامین و ارتقای سطح سلامت جامعه دارند، اظهار داشت: مرکز بهداشتی درمانی صدوقی در چهار طبقه به همت خیر سلامت حاج جواد صدوقی و خانواده ایشان راه اندازی گردید.

دکتر محمدحسین اعرابی، با اشاره به اهداء زمین این مرکز توسط دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: عملیات ساختمانی این مرکز از سال 89 آغاز شد و حدود 10 میلیارد ریال برای راه اندازی آن از سوی خیر سلامت هزینه شده است.

وی، مساحت کل زمین را 420 و با زیربنا 1200 متر مربع عنوان کرد و افزود: واکسیناسیون، پیشگیری و مراقبت از بیماری های واگیر و غیر واگیر، مراقبت مادران باردار، مراقبت پیش از بارداری، مراقبت های اطفال و سالمندان، نظارت های بهداشت محیط و حرفه ای، اتاق پزشک و ... از جمله خدمات بهداشتی درمانی این مرکز است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان تصریح کرد: یکی از معیارهای اساسی در توسعه و پیشرفت یک کشور شاخص سلامت است و برای اینکه در این حوزه به سطح قابل قبول برسیم لازم است از همه ظرفیت های ممکن استفاده شود.

ساعت : 13:41 -  روز  : چهار شنبه  - 15 /  11 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :510