افتتاح مرکز بهداشتی درمانی صدوقی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان عنوان کرد:

نقش کلیدی خیرین در ارتقای سلامت جامعه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: خیرین در ارتقای سلامت جامعه نقشی کلیدی و بی بدیل دارند.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حسین اعرابی، در مراسم افتتاح مرکز بهداشتی درمانی صدوقی افزود: کار خیر ماندگارترین یادگار انسان پس از مرگش است که در روز قیامت انسان ها نسبت به انجام آن غبطه می خورند.

وی، با اشاره به سابقه و قدمت امور خیر در شهر دارالمومنین کاشان، فعالیت های خیرخواهانه در حوزه سلامت را از بزرگترین خدمات به مردم عنوان کرد.

دکتر اعرابی، وجود پربرکت خیرین سلامت را از افتخارات شهر دار المومنین کاشان معرفی کرد و اظهار داشت: مرکز بهداشتی حاج جواد صدوقی و پسران یکی از بهترین مراکز بهداشتی سطح شهر است که پاسخگویی به نیازهای بهداشتی مردم را در دستور کار خود دارد.

رئیس دانشگاه ادامه داد: در حال حاضر برخی از مراکز درمانی و بهداشتی نیازمند نوسازی و تجهیز بیشتر برای خدمات دهی بهتر به مردم است که حضور فعال خیرین سلامت برای رفع این مشکل امری ضروری به شمار می رود.

دکتر اعرابی، در پایان به نمایندگی از جامعه دانشگاهی علوم پزشکی کاشان از فعالیت های خیرین سلامت به خصوص خیر بزرگوار حاج جواد صدوقی تقدیر و تشکر کرد.

معاون بهداشتی دانشگاه نیز در این مراسم، از فعالیت های خیرین سلامت به ویژه راه اندازی مراکز بهداشتی و درمانی تقدیر کرد و اظهار داشت: جمعیت تحت پوشش این مرکز بهداشتی 24 هزار نفر می باشد.

دکتر سید علیرضا مروجی، ارائه خدمات بهداشتی شامل پیشگیری و مراقبت از بیماری های واگیر و غیر واگیر، مراقبت مادران باردار، مراقبت پیش از بارداری، مراقبت های اطفال و سالمندان، نظارت های بهداشت محیط و حرفه ای، اتاق پزشک و ... را از جمله فعالیت های این مرکز عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد: این مرکز با بهره گیری از حداکثر پتانسیل خود در راستای حفظ سلامت مردم شهیدپرور کاشان فعالیت کند.

مدیر عامل مجمع خیرین نیز در این مراسم، با اشاره به فعایت دیرینه خیرین سلامت در کاشان، راه اندازی و فعالیت بیمارستان های نقوی، متینی و گلابچی را در این شهرستان را از جمله این فعالیت ها معرفی کرد.

دکتر حسین نیکزاد ادامه داد: از سال 76 تا کنون بالغ بر 70 هزار مترمربع ساختمان به صورت 100درصد و یا به صورت مشارکتی بین دانشگاه و خیرین سلامت ساخته شده که این نشان دهنده روشن بودن چراغ کار خیر در کاشان است.

شایان ذکر است عملیات ساختمانی این مرکز از سال 89 آغاز شد و حدود 10 میلیارد ریال برای راه اندازی آن از سوی خیر سلامت حاج جواد صدوقی هزینه شده است.

گفتنی است مرکز بهداشتی درمانی صدوقی به مناسبت پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید محمود علوی وزیر اطلاعاتروز چهارشنبه مورخ 15/11/93 در کاشان افتتاح شد.

ساعت : 9:0 -  روز  : پنج شنبه  - 16 /  11 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :305