ششمین جلسه پژوهش در اعتیاد در دانشگاه برگزار شد

ششمین جلسه پژوهش در اعتیاد روز دوشنبه مورخ 28/1/91 در سالن کنفرانس بیمارستان اخوان با حضور پزشکان، رزیدنت های روانپزشکی و روانشناسان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب دا، مسئول دفتر پیشگیری و درمان اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این جلسه در مورد معیارهای ورود به درمان نگهدارنده با متادون شامل مصرف تزریقی، مصرف هروئین و کراک، افراد دارای سابقه زندان، بیمار اچ آی وی مثبت و ... سخنانی را بیان کرد.

دکتر فاطمه سادات قریشی گفت: کاهش مصرف مواد غیر قانونی، ثبات بخشیدن به زندگی بیمار، کاهش ارتکاب اعمال غیر قانونی، کاهش بیماری و مرگ و میر ناشی از مصرف مواد مخدر، عدم وجود خماری و نشئگی با متادون  از فواید درمان با متادون می باشد.

وی افزود: مصرف متادون منجر به کاهش رفتارهای پرخطر و در نتیجه کاهش بیماریها مانند ایدز و هپاتیت می شود.

رزیدنت روانپزشکی دانشگاه نیز در این جلسه مقاله ای با عنوان 25 سال پیگیری بیماران تحت درمان با متادون، از نظر میزان مرگ و میر و تفاوتهای جنسیتی را ارائه کرد.

دکتر فاطمه مهرزاد با بیان این مطلب که میزان مرگ و میر در مصرف کنندگان مواد مخدر و حتی کسانی که تحت درمان با متادون می باشند، بیشتر از جمعیت عمومی است، گفت: علارغم اینکه میزان اعتیاد به هروئین در زنان کمتر از مردان است ولی شدت مرگ و میر در هر دو جنس از نظر آماری اختلاف معناداری ندارد.

وی افزود: مطالعات نشان داده است که متادون درمانی میزان مرگ و میر ناشی از مسمومیت با مواد را کاهش می دهد.

ساعت : 10:29 -  روز  : چهار شنبه  - 30 /  1 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :580