نشست

جلسه ارائه بازخورد نتایج ارزشیابی دانشجویان به اساتید برگزار شد

دومین جلسه ارائه بازخورد نتایج ارزشیابی دانشجویان در نیمسال های گذشته با حضور سرپرست و کارشناسان EDCدانشگاه و معاونین آموزشی و مسئولینEDOدانشکده ها برگزار شد.

به گزارش وب دا، مسئولینEDOدانشکده ها در این جلسه به صورت عینی با هدف ارائه بازخورد و نحوه اجرای آن به اساتید در قالب نشست گروهی آشنا شدند.

سرپرست مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکیEDCدانشگاه در ادامه جلسه تصریح کرد: علیرغم تمام مشکلات و چالش های فرایند فعلی ارزشیابی اساتید ضروری است نتایج این فرایند به عنوان تنها منبع موجود برای ارزیابی کیفیت تدریس اساتید به نحو مطلوب تری مورد تحلیل و بررسی قرار گیرد.

دکتر سید محسن رضوی زاده تأکید کرد: برگزاری این نشست ها علاوه بر تعیین مشکلات فرآیند فعلی از نقطه نظر اساتید، منعکس کننده اهمیت نتایج این ارزیابی برای مسئولین دانشکده خواهد بود.

وی، همچنین شناسایی نیازهای آموزشی و حوزه های توانمند سازی اساتید و تولید اطلاعات مورد نیاز برای برنامه ریزی های آتی کمیته ارزشیابی و کمیته توانمند سازی اساتید EDCدانشگاه را از دیگر دستاوردهای برگزاری این نشست ها عنوان کرد.

این گزارش حاکیست، در پایان نشست مقرر شد بعد از جمع آوری اطلاعات توسط دانشکده ها و بازتاب نتایج این نشست ها به EDC، مشکلات و چالش های مرتبط با این فرایند در دستور کار EDCقرار گیرد تا موجبات ارتقای این فرایند در سال های آتی فراهم گردد.

ساعت : 10:4 -  روز  : یکشنبه  - 19 /  11 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :499