گردهمایی بسیجیان دانشگاه

به مناسبت گرامیداشت دهه فجر:

گردهمایی بسیجیان دانشگاه برگزار شد

به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر و سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، گردهمایی بسیجیان دانشگاه بعدازظهرروز یکشنبه مورخ 19/11/93 در نمازخانه ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، قاسم زادگان مربی تربیتی آموزش و پرورش شهرستان کاشان، در این جلسه سخنانی در خصوص ماهواره و شبکه های مجازی بیان کرد.

وی، با بیان اینکه شبکه اجتماعی وایبر یکی از پراستفاده ترین شبکه های مجازی در ایران است، اظهار داشت: با استفاده از این شبکه، به گردانندگان آن اجازه می دهیم از 35 مورد از امکانات گوشی همراه خود از جمله اطلاعات مخاطبین، فیلم ها، عکس ها، پیامک ها و...  دسترسی داشته باشند.

این کارشناس، با بیان اینکه سرور اصلی این شبکه در اسرائیل است، گفت: استفاده از این شبکه ها سودهای عظیمی برای صهیونیست ها فراهم می آورد و باعث متزلزل شدن بنیان خانواده ها، طلاق عاطفی بین همسران، افسردگی فرزندان و... می شود.

قاسم زادگان، همچنین در خصوص مضرات استفاده از ماهواره ها و شبکه های اجتماعی  مجازی به بیان مصادیقی از جمله در کاشان و طبقه بندی خانواده ها از لحاظ برخورد با فرزندان خود پرداخت و تصریح کرد: نباید خشن و بی تفاوت با فرزندان رفتار کرد بلکه باید به طور منطقی فرزندان را تربیت و از آنها در برابر جنگ نرم محافظت نمود.

لازم به ذکر است این مراسم به همت پایگاه های بسبج حضرت حمزه سیدالشهدا (ع) و حضرت زینب (س) در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

ساعت : 11:9 -  روز  : دو شنبه  - 20 /  11 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :397