جلسه گروه آموزشی قلب با حضور رئیس دانشگاه برگزار شد

جلسه گروه آموزشی قلب با حضور رئیس دانشگاه روز دوشنبه مورخ 19/11/93 در بیمارستان بهشتی برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر اعرابی در این نشست، بر لزوم همکاری بیشتر بین گروه های آموزشی قلب و داخلی، حضور پررنگ تر اعضای گروه قلب در کشیک های آنکال و عقد قرارداد با سازمان تامین اجتماعی جهت راه اندازی کلینیک بازتوانی قلب توسط معاونت درمان تاکید کرد.

وی، همچنین در خصوص خرید تجهیزات لازم گروه قلب قول مساعد داد و خواستار حمایت خیرین سلامت در این زمینه شد و گفت: خیرین در زمینه ساخت فضای های بهداشتی و درمانی در منطقه بسیار فعال هستند و در زمینه خرید تجهیزات و امکانات نیز فرهنگ سازی لازم باید انجام شود تا در این خصوص مانند ساخت فضای های فیزیکی اقدامات ماندگار صورت پذیرد.

دکتر فریبا رایگان مدیر گروه آموزشی قلب دانشگاه، نیز در این نشست گزارشی از فعالیت های آموزشی و پژوهشی گروه را ارائه کرد.

این گزارش حاکیست، در این جلسه در خصوص مسائل مرتبط با طرح تحول سلامت و نحوه اجرای آن و مشکلات گروه آموزشی قلب و عروق و راهکارهای پیشنهادی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

این گزارش حاکیست، معاون آموزشی، سرپرست دانشکده پزشکی و اساتید گروه آموزشی قلب و عروق نیز در این جلسه حضور داشتند.

ساعت : 12:21 -  روز  : سه شنبه  - 21 /  11 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :451