کمیته مراقبت مرگ مادر در دانشگاه برگزار شد

اولین کمیته مراقبت مرگ مادر در سالجاری با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضا کمیته در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، دکتر محمد حسین اعرابی در این جلسه ضمن تاکید بر افزایش ارتباط متقابل معاونت درمان و معاونت بهداشتی دانشگاه در زمینه ارائه خدمات به مادران باردار گفت: تمام بیمارستانهای دارای بخش زایمان باید تا سال 1392 شرایط احراز لوح دوستدار مادر را کسب کنند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان، دکتر داود خیرخواه نیز در این جلسه بر لزوم انجام اقدامات جدی در راستای اجرای برنامه ها و دستورالعملهای معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و هماهنگی بیشتر بین پزشکان و پرسنل درگیر  با مادران پر خطر در جهت کاهش چشمگیر مرگ مادران تاکید کرد.

افسانه همتی، مسئول واحد مامائی دانشگاه در ادامه جلسه گزارشی از اقدامات معاونت درمان دانشگاه در جهت ارتقاء سطح سلامت مادران و پیگیری مصوبات قبلی کمیته را ارائه کرد.

ساعت : 12:42 -  روز  : چهار شنبه  - 30 /  1 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :622